De inschrijving voor 2022 is gesloten.

logo piratenquiz.jpg

Vorm een team van zes tot tien slimme, gezellige, sportieve, knappe, handige personen (minimale leeftijd 16 jaar).

Ga in een race tegen de klok aan de slag met een honderdtal kennisvragen en opdrachten die door het hele dorp kunnen plaatsvinden. Lekker actief quizzen dus! Maar let op; je hebt maar beperkt de tijd!

 

Met je team kies je zelf vanuit welke locatie de quiz gespeeld gaat worden. Dit kan bij iemand rthuis zijn, of in bijvoorbeeld een horecagelegenheid, als het maar in Hoenderloo is! Om klokslag 18.00uur krijgt de Teamcaptain (minimale leeftijd 18 jaar) het quizboek in restaurant De Veluwe uitgereikt. Dit is het startsein voor een hilarische avond! Uiterlijk 22.30uur wordt het quizboek aldaar weer ingeleverd en kan er nog even een dankje worden gedronken met elkaar.

 

De winnaar van de Dorpsquiz wordt bekend gemaakt tijdens Hoenderpop, op vrijdag 1 juli en krijgt uiteraard een mooie prijs en eeuwige roem!

 

Ga de strijd aan met andere teams uit Hoenderloo en wie weet mag jouw team zich een jaar lang 'Het beste quizteam van Hoenderloo' noemen!

 

Geef je vanaf 1 mei op via de site www.dorpsquizhoenderloo.com en de voorpret kan beginnen! Om de schatkist wat te vullen wordt voor een team €20,- gevraagd. Dit graag contant voldoen door de teamcaptain bij het ophalen van het quizboek!